Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.08.2011 12:00 - Възраждане енергиите на Златния Делфин. Архангел Метатрон
Автор: amrak Категория: Други   
Прочетен: 10723 Коментари: 6 Гласове:
11

Последна промяна: 03.08.2011 12:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Учителите Кит и Делфин са удивителни същества, пренасящи мощната Кристална Светлина на планетата. Тези животни от семейството на китовете са много развити разумни същества от Сириус Б, които са на Земята, за да помогнат на човечеството по изискан начин и резонанс, които са извън пределите на външните съвременни знания и въображения. Тези великолепни същества изпълняват безчислени роли и най-важната от тях е да закотвят светлината на океанските води, заемащи две трети от планетата ви.
    Те си взаимодействат непосредствено и с живата същност на планетата Земя и с масовото съзнание на човечеството. Съзнанието на свещените китове има древен и извънвремеви произход. Те отново се появяват тук в последните пет десетилетия, за да донесат важна фи-кристална честота, която е специално предназначена за прехвърляне на енергии и трансформация на хармония, за да се получи необходимия размер разширение на полярната земя в Кристалното поле на Нулевата точка в Omni Земята.
    Китовите са били на Земята още преди появата на човечеството, до дуалността. Затова може да се разбира буквално, когато ви казваме, че Златните Делфини се връщат, но колкото и парадоксално да е, те също са ви чакали. Тяхната същност е повече от времето и повече от пространството.
    Осъзнава ли това голяма част от човечеството или не, но Златният Делфин е във вас. И на подсъзнателно ниво призовава човечеството да пробуди вътрешната си Божественост на Истинското АЗ. Те контактуват с човечеството с радост и вродена свобода, в дух на Безусловна любов. Златният Делфин се връща, Златният Делфин – това сте вие и... тяхното време е сега.

    СВЕЩЕННИТЕ ВОДИ
    Логично е да се предположи, че след като океаните покриват голяма част от планетата ви, има невероятни места на сила, вихри и портали в океаните. Китовите не само ги поддържат, но им влияят и усилват тези важни енергии. Тъй като Сириус Б е водна планета, тези учители-Китови са висококвалифицирани в мисията си за обезпечаване и поддържане на тази част, на тази обширна част от Земята.
    Китовете и делфините не са самотни във великодушната си мисия по вашите води. Морските костенурки, тюлените и живите минералогични енергии на съзнателните коралови рифове, играят важни и значителни роли. Всички те са невероятни, жизнени, позитивни енергии. Но само делфините и китовите са основните носители на вибрациите, нужни за подема на Земята.
    Скъпи мои, днес е времето да осъзнаете, кои са тези Същества и да прекратите невежия геноцид срещу тези доброжелателни Учители-Същества, които са тук, за да ви помогнат. Унищожаването на китовите и делфините все още продължава в страните, които трябва сега да се пробудят. Дори в Северна Америка на местните племена, за нещастие. им е разрешено да убиват китове заради архаичен традиционен обред.
    В някои области се пази псевдо оправданието, че тези божествено разумни Същества са необходим източник на храна. Скъпи, казваме ви, че нито китовете, нито делфините някога са се съгласявали да служат на човечеството като източник на храна. Тези същества съдържат същата душа и енергия, каквато и човечеството, макар и в друга физическа матрица. Те имат свързани мисли и осъзнатост, каквито имате вие. Тяхната мисия е прекалено важна, за да позволявате да ги унищожават. Те са Учители и никога не са били предназначавани за храна на човечеството. Време да се признае тази истина. Има други уместни съглашения с определени видове растения, животни и риби, които трябва да удовлетворяват тази потребност дори в отдалечените райони.
    Учители, може и да се учудите, но мнозина от вас съществуват като китови. От гледна точка на Духа, душа в тези същества, има Божествена Разумност и са част от вашата душевна група. Някои от вас са съществували в миналите и настоящи епохи на многомерността като делфини. Милиони хора осъзнават тази голяма неизказвана Истина.
    Има делфини на аватарно ниво и китове-аватари от Сириус Б. Има възнесени учители в човешка форма, които са влезли в земния план като заместници (такива като Аная-Ра). Те са учители от Златните Делфинови същности и са тук, за да предават посланията им. Чуйте призива им. 

                                            ЗЛАТНИТЕ ДЕЛФИНИ 

image
                                                                Делфин Хри, 2006 г.

    Аватарните делфини са известни като Златни Делфини. Те имат огромна аура от чиста златна кристална светлина, която е пътеводител към чистата Безусловна Любов.
    Енергията на Златните Делфини е дошла първоначално на Земята, за да внедри кодовете им преди планетата изцяло да е преминала към полярната дуалност. Те наистина са кристални по природа и отделят резонансните вълни на ОМ Безусловната Любов. Фактически същността им сега се завръща, за да изиграе важна роля при Прехода на Земята и човечеството. Съответно, китовите са въвлечени в разкодирането на кристалните Слънчеви Дискове и кодирането на Кристална Решетка 144. Те плуват на ефирен пасаж над Слънчевите Дискове и Кристалните Вихри, за да прекодират планетата.
    Златни Делфини има сред сирианците, плеядинците и арктурианците, които ви поощряват да използвате кристалите, за да се съедините с кристалната Решетка, която завършва комплектуването на планетата ви, за да може човечеството да издържи на високите честоти и да помогне в кодирането на 12-те слоя на ДНК-то ви.
    Техните възвишени енергии са небесни, ефирни и физически. Те са членове и на Сирианско-Плеядския Алианс и това, което може да се нарече Съвет на Нибируан, като последните са близко въвлечени в осигуряването на генното инженерство при промяната кодовете на ДНК за планетата и планетарните раси, подготвящи се да излязат на следващото ниво в еволюцията си. Работата им в това отношение въвлича обществото на Свещените Felidae със съзнанието на Сириус А. Felidae или Котки са също част от Сирианския Алианс и Съвета на Нибиру.
    Те са същества с Божествена разумност и са влезли в земния план от древни времена в определени роли и формати. Тяхната физическа версия в днешно време на Земята е в това, което наричате семейство котки и те са само част от съзнанието на сирианската си натура. Точно заради това котките действат в голяма степен в ефирната и скрита сфера. Тяхното пълно съзнание е съществувало и проявявало в Лемурийската, Атлантическата и ранната египетска ера.
    Учителите Свещени Котки, са били въвлечени в генно инженерство в храма на Прочистването на о.Посейда в Атлантида, по времето на Златната Ера при Закона на Единното. Това се е правило по много позитивен и доброжелателен начин, още преди подобни технологии трагично и неправилно да използват ариите, Синовете на Сатаната, в печалното падение по времето на финалната ера на Атлантида.
    Учителите Котки от Сириус А и Учителите Китови от Сириус Б, са опитни в интеграцията на духа във физическата материя. Това е проявено не само в придаването на жизнена сила на физическата форма, но и в обединяването на висшите чакрени нива на съзнание във физическата матрица при многомерността на нивото Mer-Ka-Na.
    Тази способност да работи с човечеството на енергийно ниво въвлича активирането на висшите чакри и висшите кристалносветлинни тела. Това висше ниво на съзнание – Христосъзнанието, и Китовите са Кристални Учители. Тяхната обновена роля на Земята включва помощ по промяна на магнитната решетка, на полярността в Кристална Решетка.
    Въпрос към Метатрон - Значи Съществата от Сириус Б са изначално водни, а Котките от Сириус А?
    Отговор на Метатрон – Сферата на обитание на Сириус Б е преди всичко водна и Китовите – делфина и кита, са водни. Но те имат достатъчно високо съзнание, за да проявяват формата, която може в еднаква степен да обитават и водните и сухите сфери.
    Жизнените форми на родствената звезда Сириус А имат различни от Китовите изражения. На Сириус А има Хуманоиден Живот (Звездни Семена), а също и Свещените Котки и Кучета. Всички те са същества с Божествена Разумност, които са променили жизнените форми, поддържайки земния план. Всички те си взаимодейства с вашата планета на много нива в безчислени форми.
    Китовите от Сириус Б имат способността и избора да се въплътят на Земята или в непосредствена човешка разновидност, или като делфини и китове. Тези същества могат също да избират ефирни форми за вашия свят.
    Делфините от семейство Китови са индивидуално превъплъщение на душата във физическата сфера. Те излъчват радостна енергия и макар индивидуално да заемат тяло на делфин, те също имат естествената способност да обединяват невероятно множество енергии, да формират масивното групово поле в пасажа, който проектира огромни древни енергийни вълни от кристално-златна светлина. Обхватът на тези полета от излъчения енергиен пулс са много обширни. Когато пасажите са в унисон, те генерират много полезни за Земята и човечеството енергии. Полето на делфина е в пряк резонанс с другите измерения, включително сферата на Сирианско-Плеядинския Алианс.
    Когато тези делфини скачат и се въртят, те формират радостни вихри енергии и тази енергия се генерира в група, колектив от всички пасажи. Въздействието й балансира и променя Земята. Такива пасажи настройват енергиите на силовите места и така формират мобилни места на силата, които се поставят в области, нуждаещи се от настройка.
    Съзнанието на делфините и китовете е с един и същ източник.
    Китовете, това може и да ви учуди, обикновено са заселени физически като група китови и са същества от Сириус Б. Ако може да се каже така, по-големите китове, като гърбатите и сините, прилични на биокораби, понякога са в група до 100 същества, слети в обединено групово съзнание. Енергията, излъчвана от тези китове е подобна на масивният мобилен вихро-портал. Те са кондензатори на божествените електро-кристални енергии, които закотвят Земята в по-високите сфери. Когато радостта им се изразява със скокове във водата, получената вълна ОМ с тази енергия, може да пропътува стотици мили.
    Въпрос към Метатрон – Впечатлен съм от информацията за сем.Котки и Кучета от Сириус А. За котките и кучетата ли става дума? Може ли подробно да обясните?
    Отговор на Метатрон – Определени породи от т.нар. домашни котки и кучета, наистина са уникални и произходът им е от Котки и Кучета. Те изпълняват определени роли в помощ на хората. Домашните версии на котките са генетично проектирани по времето на Златната ера на Атлантида.

    КОТКИ И КУЧЕТА
    Както котките, така и кучетата с такъв произход, служат като охрана на хората, като енергийни помощници. И едните и другите могат да обединяват енергийните си полета с човека и да станат фрагменти от индивидуалностите на стопаните си. Именно затова, някои от тях често приличат на стопаните си, макар че този аспект е по-често срещан при кучетата.
    Кучето излъчва извънмерна лоялност и безусловна любов. Посвещението, което енергийно получава човек, може да помогне по различни начини. Кучетата са, както компания, така и охрана.
    Представителят на сем. Котки – котката, е много повече в ефирната сфера на антиматерията) в своето поле на съзнание. Точно затова много минали общества са се кланяли на формите от сем.Котки – Ягуар, Лъв, Тигър и Пума.
    Тези същества са добре осведомени за мисъл-формите в ефирните сфери и предлагат скрита сила и защита. Домашната котка е способна мощно да защитава стопаните си от неблагоприятните мисъл-форми и негативни енергии. Определени породи кучета също имат тази способност, но тя е по-дълбоко изразена при сем.Котки.
    Мъркането на котките е много полезно за изцеление, възстановяване и защита на човешката аура. Мистичният аспект на котките е признаван още в древни времена и „Храмовите Котки” са използвани в много древни общества и като компаньони и съюзници на шаманите. При овчарките и другите кучешки породи, приличащи на вълка, също има такава способност. Те виждат и усещат в по-голям мащаб отколкото човешките сетива.

    УНИКАЛНО ОБЕДИНЕНИЕ С ЧОВЕШКОТО СЪЗНАНИЕ
    Както човечеството трябва все пак в дуалността да постигне пълно съзнание, версията Котки и Кучета, които са котките и кучетата, са само фрагмент от пълното съзнание и енергийния спектър на сирианските си аспекти. Но тази форма е разработена, за да са точно такива, тъй като тези същества могат да се свържат дотолкова с хората, на които служат, че между човека и домашното животно да се развие триизмерно съзнание, което е извънредно полезно за развиването на човека.
    Земното съзнание на кучетата и котките повече влияе на мислените модели със силни инстинктивни пускови механизми. Тяхната ДНК е така разработена, че имат уникалната и божествено планирана способност програмирано да се съединят с човека, с когото работят. Когато това стане, тези същества могат да получават телепатично мисъл-образи, изпратени им от стопаните. Така както човек може мислено да програмира живият кристал, така могат и котките и кучетата, но в друг формат. Това може да се нарече формиране аспекта на индивидуалността на човека в котка или куче. Домашното животно може в такъв случай да помогне на човека, както физически, така и емоционално. Създавайки комфорт, енергия, изцеление, дружеско общуване, разпознаване на болести, запечатване на пробиви в аурата и обезпечаване защита на физическите и ефирни тела.
    Когато човек формира сливането на фрагментите индивидуалност с Котки и Кучета, тази енергия може уникално да се развие и често се превъплъщава или отново се прикрепва в другите въплъщения или в едно и също въплъщение, за да продължат да помагат на стопанина си. Така човек може да има една и съща енергийна същност на котката или кучето си в продължение на 70 години с няколко последователни котки или кучета. Примерно, две котки, чийто стопанин в днешно време е ченълър, са били с него в други тела и са били питомни леопарди в миналото си въплъщение в Египет.

    ЗАКЛЮЧЕНИЕ
    Сириус са не само две физически двойни звезди в космоса с въртящи се планети. Това е вибрационна честота на света, който е достигнал Възнесението. Това е свещен небесен резонанс, начин на съществуване в пределите на значително разширено съзнание. Сириус има във всички измерения – и физическите, и нефизическите. Звездите на Сириус са портали и врати към тези други измерения. Делфините и китовете са живи портали, врата, приемник и предавател на тази енергия.
    В близко бъдеще човечеството ще стигне до осъзнаването на това и ще почита сирианските си братя в свещените води. Дотогава пасажите ефирни Златни Делфини и Учители-Кораби, Платиновите Китове, ще плуват в сънищата на Omni-Земята, като вплитат вълшебните леки нишки Ом, и помагат на планетата ви в Кристалния Преход – очаквайки с любов пробуждането на човечеството.
    Аз Съм Метатрон и споделям с вас тези Истини. Вие сте любими. И това е така.

Превод: Анита
Източници:
Чрез Джеймс Тиберон, 05.07.2011 г.
www.metta.ucoz.com
www.yosif.net





Гласувай:
11



1. bven - Чудесен постинг!
03.08.2011 13:17
Много добър избор, остава само и хубав прочит. Истините за животните все повече стигат до нас!
Хубав и светъл ден!:)))
цитирай
2. amrak - Така е bven,
03.08.2011 13:55
затова и съзнателно трябва да навлизаме в тези води на взаимопомощ и съдружна работа, понеже делфините и китовете са наистина учители на човека!
Светъл да бъде :)
цитирай
3. min11hetep - И нека светлината в тебе никога да не угасва! :)
08.08.2011 06:44
http://vbox7.com/play:dd0041cb&start=44&r=emb
цитирай
4. amrak - Благодаря, Мина :)
08.08.2011 10:29
Чудесно е! Зовът на Океана и светлинното му ехо са наситено преизпълващи, а откликът му създава една светлинна хармонична компонента на взаимовибриращо пространство в споделения Космос :)
цитирай
5. анонимен - Космически кораби-бази на стационарна орбита около звездата Сириус Б
12.01.2012 13:08
Защо не се разглежда проблема с извънземните цивилизации на космическите кораби около Сириус В, които нямат нищо общо със съществата населяващи планетите от звездната система на Сириус?
Тези извънземни цивилизации съществуват при други условия, имат други цели и съзнание.Външният вид е съвсем различен.Те са високотехнологични цивилизации ,използващи енергийните източници на звездите и провеждащи съответни опити.
Предполага се ,че човечеството е техен биологичен експеримент, подлежащ на бъдеща повторна корекция.
Потърсете информация в древни исторически източници, повечето от които имат хартиен носител!




цитирай
6. amrak - *
14.01.2012 10:08
Нали затова сега е време на пробуждането, и 'проблема' може да се разгледа с това как хората работят с психичната си сила, в чии контрол се намира тя, в тази на хората или нечий друг, себеосъзнаване.. и споко, във всичко има скрита божествена цел! :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: amrak
Категория: Изкуство
Прочетен: 913563
Постинги: 119
Коментари: 523
Гласове: 8186