Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.04.2012 16:03 - Великото Централно Слънце – космически портал
Автор: amrak Категория: Изкуство   
Прочетен: 11665 Коментари: 5 Гласове:
5




image

Петата йероглифно структурирана картина с енергиите на Златния делфин интегрира издигането и свързването на Свещения пламък на Цветето на Живота от планетарното кристално ядро със сърцето, с Вселенското ядро и Централното Слънце за нашата конкретна Вселена.

Картината представлява космически портал с Великото Централно Слънце, който се осъществява по йерархична стълбица чрез ядрата на Слънчевите Логоси.

В долната част на картината е изобразено пламтящо Цветето на Живота с централна част Скъпоценност в лотоса, трите Златни делфина пред Слънцето, олицетворяващи трилистния сърдечен пламък и Слънчевото тяло, както и двете портални длани с очите Уджат, разклоняващи се от основата на сърцето или Скъпоценността в лотоса, които и спомагат за медитация с картината чрез полагане на ръцете върху нея. Тази структура реализира енергийната връзка на пламъка от Земното ядро със сърдечния пламък. В горната част е разположен Млечният път, галактиките на нашата Вселена и Централното Слънце, което ги обединява. Двата делфина се явяват космически същества – Разумни сили, съпътстващи процесите свързани с картината.

В планетарното кристално ядро се помещава Свещения пламък на Цветето на Живота, с който всяко живо същество на Земята е свързано. При издигане на Свещения пламък, енергията протича нагоре по-интензивно през центровете на стъпалата и достига до центъра на сърдечния пламък. Издигането на Свещения пламък в сърцето е много важна част от нашата еволюция на Земята, свързан с нашето пречистването и ускоряване на личната ни еволюция, също така позволява да се хармонизираме с космическите процеси, които протичат и взаимодействат с нашите тела. С това ние съзнателно сме включени като част от енергийния поток на Фотонния пояс.

Издигането на пламъка продължава през ядрата на слънцата, галактическото ядро на Млечния път и достига до Великото Централно Слънце на нашата Вселена. Картината носи усещането за висота на съзнанието и директен контакт с Централното Слънце, наслаждавайте се на тази връзка. Там се разпределят и обединяват потоците на много галактики, където може да срещнете една огромна библиотека, може също да се отправите и към купола /короната с диаманта/ на този изключителен храм, от който извира блестяща светлина. След като сте част от обединителния поток на Централното Слънце може да се оставите на спускането на светлината надолу, нека цялото ви същество се изпълни с тази Светлина, тук може да разберете връзката с вашето Слънчево тяло, с който код е свързана картината. Друг интересен момент е преживяването и осъзнаването на тази слънчева природа – Фениксовият огън!

 

Картината е висока 2 м и широка 1,5 м, като е изработена във връзка със соларното събитие, което се случи между 11 и 13 март. На спътниковите снимки може да се види в този период огромно тъмно пространство с формата на триъгълник.  През нощта на 13ти като си легнах внезапно започна странна треска, при която стъпалата си усещах ледени, а съзнанието ми блуждаеше часове наред в някакъв транс, в този период Юпитер и Венера също бяха в близост на звездното небе. На сутринта вече ми дойде идеята да направя нещо, и то да издигна Свещения пламък от земното ядро в сърцето си, щом започнах веднага усетих стопляне на стъпалата и вероятно на петата минута бях заспал. На следващата вечер в медитация преживях много ясно връзката с ядрата и Централното Слънце. Идеята  с тази картина е да споделя важността от този процес на свързване с пламъка  на планетарното ядро, и как ни хармонизира с космическите процеси, които се случват толкова интензивно в днешно време.

 

Това е триъгълната форма на Слънцето от спътниковите снимки

http://defragyourmind.blogspot.com/2012/03/triangle-shape-coronal-hole-in-sun-must.html#!/2012/03/triangle-shape-coronal-hole-in-sun-must.html

 





Гласувай:
5


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. rinahristova - Страхотно и напълно вярно
10.07.2013 00:32
а какво означава, ако някой вижда тези символи без да ги възнамерява в медитациите си, също така ми интересно откъде черпите информация за тези картини като обяснения?
цитирай
2. amrak - Здравей, Рина
10.07.2013 16:45
Това означава, че всичко си е наред, тези символи и други такива насищат определени нива, това са и кодове, които се спускат като определена архитектура на Духа. Информацията като обяснение към картината я черпя на база вътрешна опитност при работа с картината.
Светли поздрави!
цитирай
3. rinahristova - Мерси за отговора :)
14.07.2013 01:54
Виждали ли сте нещо в самото Централно слънце?
цитирай
4. rinahristova - Освен това пиша книга по темата
14.07.2013 01:55
и ако нямате нищо против ще включа коментара Ви относно Централното слънце, като естествено посоча блога Ви като източник.
цитирай
5. amrak - Благодаря, Рина
14.07.2013 11:36
Разбира се, може да включите в книгата си за Централното слънце. Тук описвам библиотеката, която видях в този огромен храм и светлинния купол. Централното слънце дирижира енерго-информационните структури към ядрата на всички галактики, които се намират конкретно в тази част на Вселената, или които са под негово ръководство. Изобразено е и в картината като кодовете, които се спускат към ядрата, обменът е двупосочен :) и базата данни се съхранява в тази огромна библиотека.
Поздрави
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: amrak
Категория: Изкуство
Прочетен: 912219
Постинги: 119
Коментари: 523
Гласове: 8186