Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.11.2013 17:14 - Кардинални промени
Автор: amrak Категория: Изкуство   
Прочетен: 5414 Коментари: 2 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Както всички изпитваме със собствените си тела, емоции и съзнание нещо глобално се задвижва през последната година, при което усещаме, че сякаш няма да остане и камък необърнат в нас и света.



image

   В момента към нас пристига нещо ново, съзидателния материал за изграждането на новото, различното от това, което дълго време сме изучавали или са ни учили, та дори и невидимия калъп в който всеки живот сме израствали, приемайки или  противопоставяйки му се, защото дълбоко в себе си сме знаели, че нещо тук /в нас/ не е както трябва. Че и по-дълбоко ако погледнем всъщност всичко си е наред, защото цветето си расте според генетиката като цвете, но има и друг момент в който божествените печати са спуснати за проявление и с течение на времето дадено за разгръщане на съответния план е дадено и правото на взаимодействие чрез свободната воля на творците със  творчеството. В това свободно творчество разбирайте като тръгнем от основите на божествените печати, морфогенетичните полета (които са „форма отвъд формите“, невидимото енергийно поле, в което се ражда всичко, преди да се появи във физическата реалност), кристалните решетки, генетичните кодове, че това продължава и в законите, в нормите на поведение, подражание, образование, съревнование, притежание, надпреварване, властване и т.н., сътворени шаблони от псевдотворци в които куца света всеки ден. И все пак това е опитност, която сме извървели, сега нека да синтезираме и продължим към новата опитност.

  Това ново, което пристига сега са новите божествени печати от по-висок вибрационен и еволюционен порядък, които не ни питат колко много си тачим старите модели на поведение и искаме да си останем в тях, а директно влизат в основите на храма ни в съзнавано и несъзнавано и ни сритват здраво и разтърсващо, защото времето вече отмина на всичко гнило заучено. Псевдотворците ще се напънат за последен път, защото това старото беше хляба им, а от този хляб не станахме по-здрави. А ние сега ще се радваме на това, защото
изпитваме родилните мъки в преобразуването на божествените печати  в основната архитектура на битието ни. Тези печати реагират със старите, защото старите все още действат и биват поддържани смело, а в това има страдание. Най-бързият и лесен лек е любовта, благодарността, приемането и отдаването и тук визирам отдаването/себепознаването на висшия ни аз, а не на телевизора.


  Мандалата, която нарисувах я видях на дълбоко вътрешно ниво с името „Кардинални промени” и бях подтикнат по най-бързия начин да я сътворя и на този план, за да бъде втъкана в морфогенетичното поле и кристалната решетка, както и да послужи за познавателен творчески инструмент на Духа. Тази мандала представлява такъв печат, който ще ни помогне да направим/извървим необходимите промени у себе си, за да достигнем определена устойчивост на бъдене в любов, преминавайки към новите божествени печати.


С любов и отдаденост

 




Гласувай:
10



Следващ постинг
Предишен постинг

1. bven - Благодаря, Валери:)))
17.11.2013 20:17
Намасте!
цитирай
2. amrak - :))) Татяна
18.11.2013 11:14
Намасте!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: amrak
Категория: Изкуство
Прочетен: 913377
Постинги: 119
Коментари: 523
Гласове: 8186