Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.06.2009 03:03 - Техника на Лунната Светлина
Автор: amrak Категория: Технологии   
Прочетен: 8486 Коментари: 8 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Разбира се, чудесно е когато проявяваме разбиране за собственото ни същество, независимо какво правим винаги се стига до момент, когато се питаме - какво още и как. Достатъчно е да знаеш, че Вселенският университет се намира в теб, разбира се след като се убедиш, тогава разбираш че неговите врати са винаги отворени, стига да поискаш, стига да ти стиска, достатъчно да дръзнеш. Чудя се от къде е още тази плахост у хората да узнаят повече за себе си. Но тогава светът не би бил такъв, какъвто го познаваме сега, една измамност, от което и не би имала привилегии определена структура от обществото. По-лесно е да се оставиш да бъдеш  това, с което другите те хранят, отколкото да отстоиш на себе си.

Нека се върна към идеята, която ми се искаше да запиша тук.

Когато навлизате в себе си може да процедирате по всевъзможни начини, каква ще е дейността след това определяте вие. Едно от нещата с които предстои да се сблъскате са овладяването на собствените ви енергии. То е и основното. След което може да упражнявате различните схеми на енергиите. Акцентирам основно върху себе познавателния ви стремеж.

Така, когато сведете себе си до енергийния наблюдател и се оставите на свободното протичане/циркулация на енергията по протежение на праничната тръба, може да включите чрез физическото тяло определени токови линии/канали. Тук ще опиша като такъв орган освен пръстите /в мудри/ и езика. Целта на упражнението ще бъде фокусиране на енергията през костната система и още нещо.

Езикът ще има 3 основни допирни точки в устната кухина, с лек натиск. Първата точка е върха на езика, която ще докосва ‘първото небце’, което е малката площадка непосредствено зад предните горни два резци. Както се знае това е точката която провежда по-интензивно енергията нагоре към аджна чакра, чрез което се дава едно предимство в случая при визуализацията, фокусираната енергия в този център ще насочи изпълнението на визуализацията.

Другите две точки са задните странични части на езика да докосват дъвкателните зъби и горните и долните, като захапката е много леко отворена. Каква е задачата на тези две точки – включване на енергията към костната система на физическия проводник. Чрез езика се осъществява самата комутация и насочване на енергията, като гъвкавостта му позволява обхващането на комбинация от различни точки в устната кухина. Малко упражнение с езика не вреди :D

Интересното в костната система е че, доколкото си спомням какво пишат Плеядите, всичко е записано в нея. Под всичко, разбирайте всичко.

След като мудрите са пуснати в действие /а пръстите са просто палец с показалец/ следва интересната част. В този момент ме навяха такива едни идеи, спомних си кристалните скелети от Индияна  Джоунс :D яко. Следва визуализацията – представете собствената си костна система от чист, прозрачен планински кристал, енергията която идва от осмата чакра през фонтанелата осветява цялата костна система, задръжте картинката така, може внезапно да почувствате как тази светлина се разпростира по костната система и тя започва да свети  в мека светлина, този момент е ключов - съзнанието преминава в друг спектър, в друго състояние, когато визуалното се превърне в реално. По този начин ще усетите буквално и вашата МерКаБа, което много ме изненада.

Другата цел беше свързване с това пълнолуние. Така може да видите вашия централен енергиен стълб как се издига високо, вижте луната пред себе си и се слейте с нейната светлина, така че костната система да замъждука заедно с лунната светлина. Сега може би си изяснявам връзката луна-човек-земя. И не забравяйте заземяването.

Така, чрез костната система се позволява внедряването на честоти от висок порядък, и отгръщането на още една интересна страница в човека.

Сега може би на много хора това им изглежда като сайнс-фикчън, но нека подчертая че това си е чиста наука, която е много по близко до нашето същество и природа, отколкото която и да е друга наука да вземете.

 

Аз избрах, а вие направихте ли своя избор?




Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Smqtam znaesh
08.06.2009 19:33
i vqrvam mojesh...

Moe siqtelstvo ;))
цитирай
2. ivesa - amrak,
08.06.2009 19:49
поздравления за направения избор!Работата с мудрите е много полезна,ако се практикува правилно!
Поздрави!:)))
цитирай
3. amrak - *
08.06.2009 20:48
1. ;)

Ivesa, полезно е да! А горенаписаното си е изпитано и тествано :)
цитирай
4. ivesa - Браво!
08.06.2009 21:52
Практиката си е практика,тя е много добър учител.:)))
цитирай
5. pelikan4o - от мудрите съм ползвал само тази за ...
09.06.2009 01:19
от мудрите съм ползвал само тази за стомаха, наистина помага, едната ръка се слагаше на стомаха, другата под нея под формата на "чинийка" или шепичка...

от рейките мога да ти кажа много полезен ефект, когато медитираш, си представяш, че на върха на главата ти се отваря едно капаче, и през него влиза положителна енергия, представяш си я като светлина, която минава през цялото тяло .Представяш си, че цялата отрицателна енергия бива измита от светлината и минава през краката ти в земята... краката трябва да са стъпили на земята без да ги кръстосваш...

един съвет, къпенето не е само хигиенична процедура, водата отмива отрицателната енергия от тялото, може всеки път след баня да почувствате разликата в усещането....

и последно нещо полезно, тъй като има много "енергийни вамприри" едно лесно упражнение. Събираш ръцете над главата и си представяш, че си в невидим купол с пускаш ръцете бавно (опънати) едната пред тялото, другата назад и правиш полукръг до земята все едно опипваш стените на този похлупак, след това упражниението се повтаря, но този път лявата отива наляво, дясната -надясно и пак опънати от главата до земята... докоато се прави движението си представяте невидимият "похлупак" така подсилвате защитата на аурата си и запълвате разкъсванията й.

Човек е толкова невероятно създание, има толкова много способности, които може да развие, но глупостта му е една огромна пречка...

Радмва се, че има хора, направили първата крачка към по-добър живот ;)
Поздрав ...
цитирай
6. amrak - Пеликанчо,
09.06.2009 11:36
Благодаря за споделеното :)
Мудрата, за която казваш е прекрасна за единение, ако е тази, паничката с опрените върхове на палците.
С водата, така е :) също и може да се въздейства на телесната вода в медитативно състояние, визуално и словестно, което има също много специфичен ефект :)
Енергийни вампироци ще има, докато не открие всеки индивид източника в себе си и невежеството бъде сведено до минимум, както и съчетано това с добронамереност. Надявам се в стъпването на тази хармония, когато всички ще са в състояние да трансформират енергиите в себе си. Вероятно в близкото бъдеще това ще е неизбежно, защото преминаваме към нов етап на развитие, което ни поставя да поемем отговорност както пред себе си, така и пред Вселената.
Слънчев поздрав :)
цитирай
7. pelikan4o - да ти кажа, мудрата не помня как се ...
09.06.2009 17:59
да ти кажа,мудрата не помня как се казваше, книгата не ми е под ръка, а я четох преди няколко години. Знам само, че помагаше при болки в стомаха...

Поздраления и продължавай да отваряш очите на хората :)
цитирай
8. shiva - я виж ти
16.06.2009 00:14
каква славна дружинка! Изпуснала съм купона :)

Гутен абенд, брадър!

Гутен абенд, пеликанчест!

За защитите напишете един пост, полезно ще е, визирам себе си, но ако може малко по-елементарно, като за полу-невежи...
моля :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: amrak
Категория: Изкуство
Прочетен: 915358
Постинги: 119
Коментари: 523
Гласове: 8186