Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.11.2007 17:12 - Цветето на Живота. Свещена геометрия. Житни кръгове - crop circles.
Автор: amrak Категория: Други   
Прочетен: 10908 Коментари: 2 Гласове:
2



Този път няма да бъде само мандала, ще запиша един вид практическо приложение.

 

В търсене на сферите.


 image

Когато преди няколко дена ме събуди един интересен сън, то беше цветето издигайки се над мен около метър. Така се заех и да направя мандалата, гравирайки я върху светлопропусклив носител. Преди да я оцветя обаче, обичам да ги осветявам в тъмното с различни светлини. Прожектирам си я на стената и ми щраква асоциация със съня.

 

Схема на опитната постановка :


image 

Намерете подходящо място, или вашето обичайно за медитация кътче. Може да си принтирате на прозрачно полиетиленово фолио формат А4 вашата любима мандала. Преценете разстоянието на светлинния източник / огън – свещ / пред мандалата, така че прожекцията й да ви покрива. В преден план поставете звуков източник. Може да си пуснете да се върти ваша любима мантра или предпочитана музика, на която се отпускате и релаксирате.

Целта тук е да се комбинират основните източници за възприямане на информационното поле – светлина и звук, като се наслагват в ‘сянката’ на геометричното изображение, прожектирана върху нашите тела. Сега вече може да седнете и да се потопите :)

Почувствайте с вашето емоционално тяло как звуковите вълни прииждат понесени заедно с мандалата и ви обгръщат, сливат се във вас. Надблюдавах как с всяка сричка от мантрата постъпват вълните, това засилва нашата финна вибрация и позволява да навлезнем в определена честота.

Тук ще направя една връзка с нещо прочетено в Плеядите. Те споменават за Живата Библиотека, на която е носител всичко в разумната природа, тук влизаме и ние. Разгръщането, подредбата на светлинните нишки в днк спиралите и костната система на човек, тук е връзката. В костната система е отпечатъкът ‘носител’, тя е и връзката със скалите на Майката Земя.

Съзнанието ни работи в определените етапи от нашето развитие с форми от свещената геометрия. Според мен тези форми са ключови за пренареждането на светлинните днк нишки. Не напразно се появяват толкова много геометрични фигури из полета на разни страни, в сегашното време е. Само с гледане ще отбележа, че нищо не става. От наша страна е действието и в наш интерес. Чувствата са действие, когато влизаш в своята ‘интимна’ природа, ще се сблъскаш с чувства, които се различават от тези на  плътното състояние. Те се култивират и придобиват, когато бъдат съзнателно овладяни стават твоя опитност.

Връщам се към костната система. През време на прожекцията може да се използва мудрата език – зъби /линк към постинга/ която е именно връзката ни с костната система в съзнателен план. Чрез нея влизаме в определена честота на трептене, като постъпващата вълна от прожекцията също е трептение, смесена от звук и светлина. Опитайте се да го почувствате, като изхождате от вашия Христов център в гръдната област. Оставете се да плувате понесени в безусловната и безгранична любов, отправете я като помислете за центъра на Слънцето, на Земята и вашият център.

Според мен това е принцип на резонанс, напасване на ключ – ключалка. Шаблоните от нивите са кодирани и в нас, просто честотата трябва да се настрои, а какво по-добре от това да има вече готов образец. Имаш ключ, върти ключалката, вратата е в теб :)

Поздрав за Tamzin ( линк към загадъчните фигури ) и всички приятелчета в блокчето :) 
Шри Янтра в прожекция 

image








Тагове:   геометрия,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. tamzin - Благодаря ти!!!!
26.11.2007 17:59
Реших да ти подаря нещо...Ела в моя блог.
цитирай
2. amrak - (:
26.11.2007 18:24
Наслада огромна, тази музика смятам да я използвам :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: amrak
Категория: Изкуство
Прочетен: 915183
Постинги: 119
Коментари: 523
Гласове: 8186