Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.05.2011 18:12 - Племето Догони, Сириус А, Б и Делфините
Автор: amrak Категория: Други   
Прочетен: 18885 Коментари: 9 Гласове:
17


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Рисунка от Догоните на Номо, великият герой, който донесъл цивилизацията на Земята. Тъй като на рисунката се виждат и двете очи, би трябвало да се гледа отгоре, което означава, че опашката е разположена хоризонтално /както при делфините/, а не вертикално както е при рибите. Линията на водната повърхност е ясно посочена, което показва, че Номо диша въздух. Тази рисунка е взета от австралийското списание Simply Living.

 

 image

 

 "Информацита за нея дойде от книгата „Мистерията на Сириус” на Робърт Темпъл. Казаха ми, че той е имал между 10 и 12 подхода, всеки една, от които, е водел до същите заключения, но от съвсем различна гледна точка. Радвам се, че е избрал точно този подход, защото той се оказва свързан с един аспект на това, за което ще си говорим.

Робърт Темпъл е един от първите хора, които разкриха определени факти (с които учените отдавна са наясно) за едно африканско племе намиращо се близо до Тамбукту – Догоните. Това племе има информация, която е просто невъзможно да притежава, по които и да е от стандартите на нашия поглед върху света. Тази информация разрушава всичко, което си мислим, че знаем по отношение на нашата Единственост във Вселената.

Догоните имат пещера на земята си, която се простира дълбоко в планината и вътре има рисунки датиращи от преди 700 години. Един специален човек, почитан от племето като свят, седи пред входа на пещерата и я пази. Това той прави през целия си живот. Племето го храни и се грижи за него, но никой няма право да го доближава или докосва. Когато този човек умре, мястото му се заема от друг свят човек. В тази пещера са скрити изумителни рисунки и късчета информация.

Ще ви разкажа само за две от тези късчета, а те са две от множество.

Първо, ние ще заговорим за една от най-ярките звезди на небето – Сириус, сега вече известен, като Сириус А. Ако погледнете Колана на Орион, трите звезди на един ред, и проследите надолу и в ляво ще видите една ярка звезда – това е Сириус А. Ако тръгнете нагоре около два пъти това разстояние ще видите Плеядите. Информацията на Догоните ясно показва още една звезда, обикаляща около Сириус. Догоните имат изключително точни данни за тази звезда. Те казват, че е много малка и МНОГО, МНОГО СТАРА, и че е направена от това, което те наричат „най-тежкия материал на Вселената” (което въпреки, че е близо не е напълно вярно). Те казват, че периода на ротация на малката звезда около Сириус е „близо 50 години”. Това са точни данни! Астрономите установиха съществуването на Сириус Б, бяло джудже, през 1862 година, а едва преди 20-25 години потвърдиха и останалата информация.

Сега, звездите са до голяма степен, като хората, както ще видите. Те са живи, имат характери и много качества, както и ние. На научно ниво те израстват на фази. Започват от водородни слънца, като нашето, където два водородни атома са свъзват чрез ядрена реакция, от която произлиза хелий. Това е процесът, който е създал живота и светлината на нашата планета.

Със съзряването си започва друг ядрен процес – хелиев процес, където три хелийни атома се свързват за да се получи въглерод. Този процес на израстване продължава през множество фази, като накрая стига до пълнотата и разнообразието на таблицата на елементите, когато звездата е достигнала края на живота си. В края си, доколкото знаем, има две неща, които звездата може да направи (най-новите данни за пулсарите и магнетарите й дават и други варианти). Първо, може да експлодира в супренова, голям водороден облак, който е утробата за стотици нови звезди-бебета. Второ, може да започне рязко нарастване до червен гигант, това е огромна експлозия, която поглъща всичките околни планети, изгаря ги и унищожава цялата система. Остава разширена за огромен период от време. После започва бавно да колапсира и чак тогава се превръща в стара звезда известна, като Бяло Джудже.

Това, което учените откриват в орбита около Сириус е Бяло Джудже, което напълно отговаря на казаното от Догоните. Тогава учените започват проверка на теглото й, за да проверят дали наистина е „най-тежкия материал на Вселената”. Първоначалните изчисления – правени преди около 30 години – определят тежест от около 909,9 килограма на кубичен инч. Това определено е тежичък материал, но днешната наука знае, че това е било едно изключително консервативно проучване. Най-новите проучвания сочат стойност от около 1,5 милиона тона на кубичен инч. Ако оставим Черните Дупки на страна, това определено изглежда, като най-тежкия материал във Вселената. Всичко това означава, че ако имате един кубичен инч от Бялото Джудже, което сега се казва Сириус Б, той ще тежи около милион и половина тона. Този инч ще пробие всичко, което му е на път. Ще тръгне директно към центъра на Земята и ще преминава многократно напред-назад през ядрото докато след много дълго време ще се спре в центъра му.

В добавка, като проследили периода на ротация около Сириус, той се оказал 50.1 години. Това вече изключва всякакви съвпадения. От къде това древно и примитивно племе е имало тази информация, която е можела да бъде „открита” едва през 20-ти век?

Това, обаче, е само част от цялата информация. Догоните  знаят също и за всички планети от нашата слънчева система, включително Нептун, Плутон и Уран, които бяха открити относително скоро. Те знаят как точно изглеждат тези планети, ако идвате от открития космос, което ние също съвсем наскоро разбрахме. Също знаят за белите и червените кръвни телца и много друга информация за физиологията на човешкото тяло, която ние наскоро открихме. Всичко това при едно „примитивно” племе.

Естествено, научен екип е бил пратен при Догоните за да разбере от къде знаят те всичко това. Това, може би, е било грешка, защото ако те приемат, че Догоните наистина имат тази информация, то е пределно ясно и откъде е дошла. Когато попитали „Откъде научихте всичко това?”, догоните отговорили, че рисунките по стените на пещерата са им показали. Тези рисунки показва летяща чинийка – тази много позната форма – идваща от небето и приземяваща се на три крака. После са показани съществата от кораба, които пробиват голяма дупка в земята, пълнят я с вода и скачат във водата, показвайки се на ръба в последствие. Тези същества изключително приличат на делфините. Всъщност, може и да са били делфини, но не знаем със сигурност. Те описали от къде идват и дали на Догоните цялата тази информация.

Това разказали Догоните. Учените просто седели там. Евентуално си казали „Неее, това не сме го чули”, защото то не се вмества в нищо от това, което те знаят (вярват). След това просто заровили информацията някъде под килимчето на своето съзнание. Има още много информация, като тази, която ние просто не знаем какво да правим. След като не можем да я вплетем в това, което вече мислим, просто я изтикваме навън – защото теориите не работят, ако я вземем предвид.

Ето още нещо, което Догоните са знаели.

  

image
 

Тази малка рисунка е на стената, но учените не са знаели какво е, докато не се появили компютрите, които изчислили орбитите на Сириус А и Сириус Б. Гледано от Земята, поредицата в пещерата е идентична с поредицата правена от Сириус Б при завъртането му около Сириус А за конкретен период от време, изведено на компютърна диаграма. Тези делфини, или които и да са били са дали днешна времева поредица/диаграма, която Догоните са имали от преди 700 години."

 

Информацията е взета от интернет, като е превод от книгата „Древната тайна на Цветето на Живота” на Друнвало Мелхизедек.

 

 

Тук едно трето късче на картинката ще вметна от личния си архив.

 

Корабът Делфин

 
image

Снимах го преди година от терасата, където съм, когато един следобед левитираше неподвижно за повече от час и то много ниско в атмосферата, веднага ми привлече вниманието. Приятели...

 

Нещо друго, Сириус е един от главните и висши университети, които се посещават по време на сън, дори е една от разпределителните дестинации при завършването на процеса на извисяване на земята, т.е. може да се избере след извисяването дали да  се остане тук на земята или да се прехвърлим на други планети, като този избор е свързан и с по-нататъшната форма и вид на личната ни еволюция.

 

Хелиакалният Изгрев на Сириус е със сигурност интересно явление, при което се изравняват линията на Сириус – Слънце – Земя. В такъв момент се подава специфичен импулс от Сириус, към Слънцето и Земята, храмовете в Египет имат отвор, през който лъчът на Хелиакалния изгрев на Сириус преминава през процепа, навлиза навътре в храма и огрява олтара. Едно такова глобално явление се очаква и при Изравняването ни обаче с Галактическия Център :)

 

Седемте Лъча, за да достигнат до всеки един от нас и всичко живо на планетата, то те се спускат от Ума на Бога, Източника, в Галактическия Логос / Съществото одухотворяващо Млечния Път/ след това се спускат по съответния Галактически ръкав и към конкретния сектор /мисля че общо са 12 за галактиката ни/, след това от седемте сестри /звезди/ на  Плеядите се спускат в седемте звезди на Голямата Мечка, след това Сириус фокусира към нашия Соларен Логос, а той към Планетарния ни Логос и Йерархията на Учителите спускат отделните Лъчи към човечеството. Това си е и една пътечка към Галактическия ни Център.

 

 Делфините са изключително развита раса и са родственици с Китовете, според източниците са първите разумни заселници на планетата ни от преди много време, също участват с тяхната ДНК в изграждането на човешката ДНК, както редом с много други раси. Изкусни майстори са на Вибрацията, като проявеният им физически орган е техният сонар, това им позволява пряката проява на сложен спектър от вибрации, с което съзнателно участват в поддържането на Планетарната Кристална Решетка, закрепването на конкретни модели и шаблони от по-високите измерения, като са тук за да помагат в развитието на човешката раса и нейното извисяване.

 

Най-добрите акушери на планетата са делфините. И раждането във вода с акушер  делфин се практикува, като делфинът много добре вижда със сонара си бебето в  майката, знае, чувства и разбира за какво става въпрос, кореспондира с майката и бебето на духовен план. Като при самото израждане чрез специфични вибрационни импулси успокоява, настройва и въздейства на майката, без да има нужда от болкоуспокояващи /защото няма болка/, дава импулси на контракциите и съгласува със самото бебе, нещо като абсолютна координация на случващото се!

 

В този линк може да се насладите на това чудо раждане, изумително красиво е! /изисква логване в профил на youtube/

 

Първокласни лечители са делфините! Бях чел в интернет, една личност да споделя за  посещението си в басейн с два делфина, в който пускали хора за по няколко долара да се снимат с тях, когато влезнала във водата и видяла колко е топла се разплакала от състрадание към делфините, осъществила контакт с тях и ги попитала как се чувстват в такова затворено пространство и в толкова топла вода, те първо много се зарадвали да контактуват с осъзнат човек, успокоили я, споделили й че това не ги притеснява толкова, повече обаче това че те са  специална група от висококвалифицирани лечители и са дошли с мисия на земята, да помогнат на хората, напълно приемат обстановката, в която ги е поставила съдбата, но при тях най-често идвали хора в много ранен етап на развитие /а хората там ходели просто за снимката с делфин.../, и така нямало как да се занимават по-усърдно с това, което ги вълнува, просто тази Любов, която е в сърцата им. Но й споделили, че се радват изключително, когато някой потърси тяхната помощ, независимо къде и в кой край на планетата се намира търсещият помощ, те се отзовават с Любов на мига, през време и пространство! Така, че винаги може да се обърнете за помощ и към тях, дали някаква болежка или енергийна настройка, или просто така да споделите любовта си! Правил съм го и го правя с огромно удоволствие :)))

 

И последно една чудесна благословия от Космическите Делфини и Китове от Сириус, отворете сърцата си и приемете този дар :)


Ключове на Любовта  /




Гласувай:
17



1. min11hetep - Намасте, Вали Ре!
02.05.2011 19:30
От Little Blue. Dolphin.
В бистри води.
Отваряш прозорци.
За озарение.
Когато има очи :)
цитирай
2. amrak - Намасте, Мина :)
03.05.2011 00:05
Добре е да има делфини, да плуват този свят :) и бистри води от светло нека текат!
цитирай
3. universalnite1neo - Моите най-искрени поздрави и ув...
03.05.2011 17:55
Моите най-искрени поздрави и уважение за това, че внасяш семената на Просветлението !
цитирай
4. amrak - :) Намасте, Нео
03.05.2011 19:19
Поздравявам те и аз и ти благодаря за усърдния труд и Любов, които полагаш в начинанието, с което сме се заели мнозина тук и сега :)
С най-чистосърдечни поздрави :)
цитирай
5. vencislavomtatsat - Привет, Братко! :-))
07.05.2011 08:18
Радвам се, че се завърна! :-))
Уакан Танка Тункашила Оншимала! :-))
цитирай
6. amrak - Венци :)
07.05.2011 10:23
Добре дошъл си приятелю, сред огъня в небосвода на звездното типи!
Настъпва време на нагнетяване и огнените факли трябва да бъдат издигнати високо!
Ти Венци, си носител на Светлината на този огън, Намасте :)

http://www.youtube.com/watch?v=rq-1bxJc7F0
цитирай
7. анонимен - backlink services
15.08.2011 14:26
When will you post again ? Been looking forward to this !
цитирай
8. motsi - Зашеметяващо четиво!
22.12.2011 20:20
За не бродилия човешки разум в света на тая материя от знания,ефектът е едновременно успокояващ,и обезпокоителен вследствие активното сънно състояние на духа.Може би е случайно съвпадение с временното ми телесно състояние,което изпитвам за пръв път през съзнателния си живот,а допускам и да е вследствие на резонанса проявил се между словесното послание и собственото ми съзнание.Имам усещане,че съм инжектиран с упойваща субстанция,дори трудно се справям със самия коментар.Сърдечно благодаря на автора amrak,за блестящия и ползотворен материал!
цитирай
9. amrak - :)) motsi
22.12.2011 20:42
Много ме зарадва коментара ти :))
Ако си прочел и "Ключове на Любовта", което е линкът в края на постинга, то там вече се случва нещо на генетично ниво. По време на самото четене се свързват Космическите Китове и Делфини и директно изливат своята Любов, като с това се отключват 'програми' в нас, заложени много отпреди и предназначени за времето сега.
Светли поздрави :)))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: amrak
Категория: Изкуство
Прочетен: 913366
Постинги: 119
Коментари: 523
Гласове: 8186