Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.06.2007 11:43 - за Феи приказка
Автор: amrak Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3895 Коментари: 6 Гласове:
0



В незнайно царство далеч от несгодите на хората живели в чудеса на замъци изградени от звезди без основи и греди.. без покриви пред своите очи те виждали планетите Слънцето да ги върти... там живели сред целувките на бъднещи мечти, нежни  Феи светлинки.. облечени в дрехи чистички от светлина искри, маските си сменяли те в цвят на пъстрите дъги според сезони и мечти.. привличали по признак на желаните от тях какви ли не чуднии, познавали те тайните на дървета в древните гори от корени до златни ябълки, с тях приятели.. грижи те за зверове полагали.. живели единодружно си помагали.. с природните закони в миро и разбиране общували.. щом зовели се приятели в помощ им се стичали на облаците сребърни от дъжд реки, със златен низ от изгрев до вечерен лъч  Слънцето  в любов се сипело..  в нощ звездните в далечина тела подреждали светулки картата по небосвод за благото на тяхната ръка..  Луна на Земята майка дружница от името на Слънцето блясвала през нощ им във чела.. Кристални камъни съхранявали им сънища и времето им в спомените бъдвало  през стъпала на мрак и светлина.. по път следвали те в брод нишката на Гоблена.

Време изминавало и път отстъпило си ред на хората да вкусят.. какво способна е да ражда им Земята.. и Феи клонка от дървото им дарили със заръка своите градини с нея те о да благоредяват, с любов да ползват плодовете й.. Времето засвирило отново своята соната, в изобилие усмихнала им се природата, на Земя езикът. Хората с любов растели и в числото се редили.. въвлечени в игра материя.. за клонката забравили и  природата нечули.. родило им се разделение и почувствали се слаби.. така и вкусили от бурените на  властта.. забравили сърцето и сдружили се с ума.. един на друг отправяли си упреци и следствия започнала да ражда им причината.. тъй чак до днешни дни..

Ала.. Любовта никой не успял да я забрави, над нея човек  власт нямал..

На Земята посадени с клонката в сърца жена и мъж..

от пръчица на Любовта вълшебна.. задавали отново се на Феи времена








Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. shiva - хм...
10.06.2007 14:13
дали...?

дано!
цитирай
2. анонимен - хаха
12.06.2007 13:31
хвани ме де!!!
цитирай
3. amrak - *
12.06.2007 18:19
аве ей ~---------~

цитирай
4. pti - на гоненица ли играете? :))))
12.06.2007 21:59
и той квоооо?
и тяяя квооо?
8)
цитирай
5. wonder - amrak
12.06.2007 22:31
"На Земята посадени с клонката в сърца жена и мъж..
от пръчица на Любовта вълшебна."
Виждал ли си Гоблена? Веднъж бях Там. Усмивка. Леканощна.
цитирай
6. amrak - ~
13.06.2007 19:32
мхм, и аз ако знам какво съм виждал вече..
не си спомням кога четох в една книга за Гоблена, но спомените от самата книга са единствено каквото тогава ми беше възникнало из въображението, а то е доста шарено :)
Усмивки чудесни :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: amrak
Категория: Изкуство
Прочетен: 913585
Постинги: 119
Коментари: 523
Гласове: 8186