Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.12.2011 12:22 - "Скъпоценност в лотоса", Христовият пламък
Автор: amrak Категория: Технологии   
Прочетен: 7724 Коментари: 4 Гласове:
14


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  image
"Скъпоценност в лотоса"
Това е третата йероглифно структурирана картина с енергиите на Златния Делфин и фи-кристалната решетка.

Картината има за цел да повдигне и съпреживее пламъка и вибрациите в Христовата сърдечна чакра, която се намира зад гръдната кост, между слънчевия сплит и личностното сърце, като в основата на Христовото сърце се помещава белият лотос, в който лежи безценната скъпоценност, именно там гори и се разгаря трилистният Божествен пламък в човека.

Този пламък в лотоса е свързан по вертикалната линия тяло-душа-дух/монада със свещения пламък на Цветето на Живота, пламтящо в планетарното кристално ядро, от там в белия лотос, издигащ трилистния сърдечен пламък, разрастващ се във Виолетовия трансмутиращ пламък и Божественият огън.

В картината са интегрирани два портала за ръцете /очите Уджат/, които са изработени според хиромантията и енергийните центрове на дланите. При медитация с картината чрез полагане на ръцете върху нея, което създава пряк контакт или съзерцаване се нагнетява огънят в белия лотос, Виолетовият трансмутиращ пламък служи за трансформация и пречистване, след което сферична диамантена светлина се разраства и интегрира диамантеното тяло, което от своя страна пронизва на клетъчно ниво, преструктурира клетките и разгръща дванадесетнишковата ДНК спирала.

Това е основният спектър на действие и предназначение на картината. В процеса на работа с картината и разумните сили на Космоса е възможно да бъдат предприети лечебни практики за пречистване, синхронизиране и постигане на целта.

В Любов и Светлина



Гласувай:
14


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. bven - Чудесен Коледен подарък!
22.12.2011 13:15
Много Любов и Светлина ти желая!:)))
цитирай
2. amrak - bven :)
22.12.2011 14:29
Сърдечно ти благодаря, нека изобилието на Божията Любов възпламва сърцата ни! :)

В интерес на истината картината ще бъде отпечатана утре на 23ти петък във вестник "Психо" като коледен подарък за читатели и желаещи, към нея има и интервю за йероглифните картини.
цитирай
3. svetulka07 - Сърдечно Благодаря!!!
23.12.2011 00:36
Светлина, Хармония и Любов!!! Весели Празници! <3 <3 <3 :) :) :)
цитирай
4. amrak - :)
23.12.2011 11:19
Благодаря Светулчице, Лъчисти празници с много Любов :)))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: amrak
Категория: Изкуство
Прочетен: 913372
Постинги: 119
Коментари: 523
Гласове: 8186